Korpa

SUMMER QUEEN CHALLENGE

01.

KUPI
PROGRAM

02.

TRENIRAJ
SA NAMA

03.

UŽIVAJ U
REZULTATIMA

Rezultati i iskustva


"Prezadovoljna. Telo mi se promenilo skroz. Uz ishranu dovela sam svoju liniju do perfekcije. Ojačala sam i podigla zadnjicu. "

Zdravo, ja bih iskazala svoju veliku zahvalnost Neveni, koja me pokrenula da radim na sebi i da se osećam bolje zbog toga. Nakon jako velikog gubitka u porodici, nisam imala želju za treningom, povećavala mi se potreba za hranom i postala sam još nezadovoljnija sobom. Ovaj izazov je u meni probudio mladost koju sam zatrpala, volju za napredak, ne samo fizički, već i emocionalno. Hvala puno za pokretač, koji je bio delotvorniji od terapije. Izmamili ste mi veliki osmeh i hvala vam na tome.

Uz tebe sam za manje od 4 nedelje ,jer sam kasnila skinula 6,8kila,trcala svako drugo jutro po selu(iako je takoo hladno)trenirala(iako me lijeva noga ubijala) ucila o ishrani i ostajem uz tebe!!!
Prepoznala sam u tebi skromnost,iskrenost i bas mi djelujes da radis to, bas iz ljubavi pa tek onda sve ostalo🤗
Mozda moj rezultat nije najbolji,nit medju boljima,mozda cu spustit glavu od sramote kad skontam druge rezultate ...ali Nevena ja sam presretna ja mislim da sam bukvalno KIDALA😀
I za kraj OPET NOSIM STARU ODJECU I ONAJ STARI OSMIJEH🎀


"Prezadovoljna!

Energija tima. I taj momenat sto je toliko sve do detalja isplanirano da me je sramota da ne odradim moj deo posla. To je u samom pocetku a posle rezultati koje vidim.

Da li bi nešto izmenila?Napravila bih godisnju pretplatu na ove programe. "


"Dopalo mi se to sto Nevena objasni kako se pravilno izvodi vezba a zatim ukaze i na najcesce greske koje se prave prilikom izvodjenja. Takodje, super je sto neke vezbe imaju i alternativu (drugacije izvodjenje). Dopalo mi se i to sto Nevena odgovara na sva pitanja i ne bezi od kontakta sa zenama iz challenge-a. Takodje, i muzicki miksevi koji su prilagodjeni vezbama (dosta olaksava).🤣 maaa sve mi se dopalooo!"

PITANJA & ODGOVORI